۱.۴.۸۸
چهره ی سرکوب گر پاسدار را بشناسیم
خيابا ن بهترين سنگر
الان وقت نااميدي پراكندن نيست. زمان تبيين خواسته هاي بر حق ماست.ترديد نداشته باشيد كه فرداي روزي كه خانه نشين شويم موج بعدي سركوب آغاز خواهد شد و استبداد تثبيت.
اين حركت بايد ادامه پيداكند منتها باروشن بيني.پيش شرط هرگونه تغيير ماندگار تغيير مديران نهاد هاي اطلاع رساني (مانند صداوسيما وزارت ارشادو مسوولان فيلترينگ اينترنتي) دستگاه هاي امنيتي و قضايي است به علاوه ي آزادي بيقيد وشرط همه زندانيان سياسي و امنيتي.هرگونه عقب نشيني از اين خواسته ها يعني به آدمكشان و دزدان ثروت هايمان فرصت دوباره اي براي آرايش دوباره ي نيروهاي شان دادن و بيحرمتي به كشتگان و آسيب ديدگان حركت هاي اعتراضي تاريخ مان به ويژه اين روزها.
پس در خيابان بمانيم با آمادگي بيشتر براي دفاع.مثلا كمي كمك هاي اوليه و دانستن روشهايي براي مقابله با گاز اشك آورو ديگر ابزار هاي سركوب و نيز سلاح سرد براي بالا بردن تلفات انساني طرف مقابل براي همه ي كساني كه به خيابا ميروند لازم است.
روشهاي دفاعي را اين روز ها خيلي راحت ميتوان روي اينترنت پيدا كرد. مي ماند تمرين و كسب مهارت.
چاقو و ميليه ي آهني و پنجه بوكس هم كه همه جا پيدا مي شود.
توجه كنيد كه انگيزه ما از ضربه زدن به ماموران و بسيجيها و ديگر عوامل سركوب بيزاري و كينه ي شخصي نبايد باشد.بلكه هدف دراز مدت ما رسيدن به آزادي وعدالت و هدف كوتاه مدت ما زمين گير كردن و ضربه زدن به موانع مان مي باشد.بنابر اين نفرت نپراكنيد .تجربه نشان داده كه نفرت انگيزه ايست كه زودفرو مي نشيند ولي آگاهي از هدف و داشتن ابزار هاي رسيدن به آن را به راحتي نمي توانند از شما بگيرند.
خواهش مي كنم اگر اگر دست به خشونت مي زنيد با چشم باز اين كار را انجام دهيد و تا حد امكان به دفاع بپردازيد.
Saeed Bahmanian
گزارش واشنگتن پست از يکپارچگی ايرانيان سراسر دنيا
گزارش واشنگتن پست از يکپارچگی ايرانيان سراسر دنيا روز آنلاين، تارا بهرام پور : اعضای جامعه ايرانی خارج از کشور ظرف هفته گذشته چیزهای زیادی آموختند: آنها تمام روز به اينترنت خيره بودند و ناگهان در برابر مردان ريشوئی که قبلاً اهميتی به آنها نمی دانند به صاحب نظرو تحلیلگر تبديل شدند.
همزمان با سرازير شدن جمعيت ايران به خيابان ها برای اعتراض به انتخاباتی که آنرا تقلبی می دانستند، ايرانی های خارج از کشور نيز شب ها تا دير وقت بيدار می ماندند تا وقايع غم انگيز را به صورت آنلاين دراينترنت، تیوتر و کليپ های ويديوئی دنبال کنند. آنها برای کشوری که برخی از آنها حتی فرصت ديدار از آن را نداشته اند، با علاقه ای که بسياری حتی از وجود آن آگاه نبودند، نگران و وحشت زده بودند.
حسين بنائی، فارغ التحصيل 28 ساله از دانشگاه براون، نسبت به سرنوشت نظام ايران چنان بی تفاوت بود که برای انتخاب رئيس جمهور کشوری که 13 سال پيش آنجا را ترک کرده، در انتخابات هفته گذشته شرکت نکرد. با اين حال، مانند بسياری ديگر تحت تأثير وقايعی قرار گرفت که بدنبال انتخابات رخ داد. او گفت: "هرگز اين همه مردم خارج از کشور را نديده بودم که با حساسيت، فرآيندهای سياسی را دنبال کنند. اميدوارم اين رخداد، رژيم را به خود آورد."
بعضی از صحنه ها نظير تصاوير کتک خوردن و تير خوردن معترضان آزار دهنده بود. لحظات احساسی نيز وجود داشت، نظير لحظه ای که تظاهرکنندگان يک پليس را محاصره کردند و از او می پرسيدند آيا عربی حرف می زند يا فارسی. اين در عکس العمل به برخی شايعات بود که شبه نظاميانی از کشورهای عربی برای جايگزينی نيروهای پليسی آورده شده اند که حاضر به شليک به سوی مردمشان نيستند. در اين کليپ ويديوئی، مرد پليس نيشخندی می زند و می گويد "فارسی" و سپس تظاهرکنندگان از او می پرسند به چه کسی رأی داده است. احساسات موجود، چنان تأثيری بر بسياری از ايرانی ها گذاشت که حدود یک ميليون از ساکنان آمريکا به شيوه ای که نظير آن هرگز رخ نداده، به اين نيرو ملحق شدند. ايرانی ها از زمان برگزاری انتخابات مورد مناقشه در تاريخ 22 خرداد، هر روز در اعتراضات و گردهمائی های شهرهای مختلف در گوشه و کنار دنيا شرکت کرده اند.
بابک طالبی 29 ساله از مک لين که سازمان دهندۀ يک گروه بزرگ در وب سايت (whereismyvote. org) است، گفت آنها از مردم داخل ايران الهام می گرفتند. بابک گفت: "ما با خودمان گفتيم، باز هم جمهوری اسلامی تقلب کرد. اما بعدش وقتی معلوم شد مردم داخل ايران نمی گذارند قضيه بدون اعتراض فيصله پيدا کند، با خودمان گفتيم بايد يک کاری کرد."
بسياری از ايرانی های سراسر دنيا در وب لاگ ها و فیس بوک عکس خود را با تصوير سبز رنگی از اين جمله که "رأی من کجاست؟" عوض کرده اند. همان رنگی که مشخصۀ همايش انتخاباتی ميرحسين موسوی بود. با اين حال، بسياری از ايرانی های خارج می گويند آنها بيشتر به خاطر مردم ايران که خطرات بسياری را به نام دموکراسی به جان خريده اند متحد شده اند تا اينکه برای حمايت از يک رهبر سياسی خاص گردهم آمده باشند.
در اين بين، مجلس نمايندگان آمريکا ديروز با 405 رأی موافق دربرابر یک رأی مخالف سرکوب تظاهرکنندگان در تهران را محکوم کرد. سنای آمريکا نيز به طور يکپارچه علیه سانسور و ارعاب رسانه ها در ايران رای داد. ايرانی های آمريکا می گويند برای اولين بار از دوستان علاقمند خود به ايران چيزهائی می شنوند و برخی ها از اظهارات غير ايرانيانيانی که تحت تأثير تصاوير تظاهرکنندگان جوان در تهران پس از سال ها مشاهده تصوير روحانيون در تلويزيون ها قرار گرفته بودند، شگفت زده شده اند. آنها می گويند يک احساس غرور جديدی بوجود آمده است، حسی برای پوشيدن تی شرت منقوش به نام "ايران" و يا در دست داشتن يک کتاب "ايرانی" برای نمايش ميراثی که قبلاً بسياری سعی در مخفی کردن آن می کردند.
برای کسانی که سن و سال آنها به درک فضای پرتنش حاصل از بحران گروگانگيری می رسد، اين تغيير بسيار آرامبخش است. خانم خانجانی که در تگزاس بزرگ شده است، می گويد: "تمام اين سال ها از واکنش مردم وقتی بقهمند ايرانی هستم، نگران بودم. جو بسيار بدی بود، و حالا مثل اعاده حيثيت است. اگر کشورمان به اين 30 سال اهريمنی گرفتار نمی شد، به کشورمان خيلی افتخار نمی کرديم؟" وی افزود: "مخصوصاً وقتی درباره تظاهرات خاموش و پيوستگی که در سازماندهی مردم و انگيزه آنها وجود دارد می خوانم. بله، اين ها ايرانی هستند... سرشار از علاقه، پايدار، باهوش. آنقدر جالب است که تمام دنيا به نظاره نشسته است."
منبع: واشنگتن پست- 20 ژوئن
www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2009/06/19/AR2009061903356_2.html
Amil Imani
بیانیه مجلس خبرگان فقط توسط تعدادی ازاعضای این مجلس امضا شده نه همه اعضا
مجلس خبرگان حمایت قاطع خود را از سخنان دیروز آیت الله خامنه ای اعلام کرد.
محسن میردامادی چند روز پیش بازداشت وبه فاصله دو روز آزاد شده بود امروز مجددا بازداشت شد.
نوکران رژیم در ونکوور را بشناسید
چگونه حکومت خامنهای را بدون خونریزی ظرف یک ماه از پای درآوریم؟ ايده ي اوليه
درصورت قطع اینترنت در ایران
درصورت قطع اینترنت در ایران، میتوانید از طریق خطوط اینترنت خارج از کشور به اینترنت بدون محدودیت و فیلترینگ وارد شوید.
راهنما:
------------ --------- --
Phone Number: 00448447110059
Username:freeisp@ internet
Password:internet
------------ --------
توجه: اتصال به این خطوط ممکن است آسان نباشد و در بعضی مواقع تا ۱۵ الی ۲۰ بار باید شماره گیری شود اما بهتر از بی اطلاعی و عدم دسترسی به اینترنت است.
ضمناً لینک های زیر شمال شماره های دیگری برای اتصال به اینترنت در خارج از کشور هستند. لطفاً اطلاع رسانی کنید تا درصورت قطعی، همه بتوانند از اینترنت استفاده کنید
http://www.nippyint ernet.co. uk/
http://www.free- dialup.net/
http://www.adial. co.uk/
Note: The Username & password provided above is the free Internet access, from servers outside Iran. Please share the information in case of difficulties to get connected to the Internet inside Iran.
۳۱.۳.۸۸
در یك پادگان كه مربوط به اطلاعات سپاه میباشد انفجار مهیبی رخ داده
Saeed Bahmanian:
گفته ميشودشب گذشته ساعت نه ونیم شب در اتوبان بسیج سه راه افسریه در یك پادگان كه مربوط به اطلاعات سپاه میباشد، انفجار مهیبی رخ داده استاگر ممكن است درستي آنرا چك كنيد.
bahareh majidi:
درسته البته پادگان نیرو هوایی نه افسریه ... که حوالی خونه ماست درضمن این پادگان اینقدر بزرگ هست که پایگاه سپاهیا در اون به چشم نیادجمعه شب این اتفاق افتاد و تلفاتیم نداشت.چند لحظه پیش یکی از دوستان زنگ زد گفت میدان آزادی رو بمب گذاری کردن امیدوارم این یکی حقییقت نداشته باشه ... چون واقعا جون مردم زره ای براشون ارزش نداره.تا به امروز صدها نفر شهید دادیم ... جنازه ها در صورت دادن مبلغی پول یک تا پانزده میلیون به خونواده هاشون تحویل داده میشن.شهیدی به اسم مهدی که یکی از آشنایانمون هست بعد از گذشت 5 روز جنازشو به خونوادش ندادند.
ادبستان کاوه
مجروحان خود را به سفارت خانه های خارجی ببرید
مجروحان خود را به سفارت خانه های خارجی ببرید. نگذارید پلیس آنها را ببرد. کلا? همه ی سفارت خانه های اتحادیه ی اروپا اعلام آمادگی کردند. بیمارستان ها تله هستند.
آدرس ها: سفارت فنلاند: الهیه? خیابان آقابزرگی? کوچه ی شیرین? شماره ی 4
از گوگل بخواهيد از طريق گوگل ارت تهران را پوشش دهد
http://www.petitionspot.com/petitions/irangooglemap/
دخترکی که نه سلاحی در دستانِ نرمِ خویش داشت و نه نارنجکی در جیب...
دخترکی ندا نام، که نه سلاحی در دستانِ نرمِ خویش داشت و نه نارنجکی در جیب، طعمهی گلولهی اراذلی می شود که پشتشان به حمایت دستگاهِ مخوف و نظارتگریزِ امنیتی گرم است.
من اگر برخیزم، تو اگر برخیزی، چه کسی مُهر خموشی بزند، به ندای شرف و آزادی
به نیروی انتظامی دستور تیر نمی دهند، چرا که از سرپیچی سربازانی می ترسند که خود در میآن جمعیت آشنایانی دارند و در میانِ محل آبرویی. پس کاشتنِ گلولهی جهل و ستم بر اندامِ مردمانِ این وطن بر عهدهی مزدورانِ بی هویتی می افتد که دین و شرف به قدرت فروخته اند.
دخترکی ندا نام، که نه سلاحی در دستانِ نرمِ خویش داشت و نه نارنجکی در جیب، طعمهی گلولهی اراذلی می شود که پشتشان به حمایت دستگاهِ مخوف و نظارتگریزِ امنیتی گرم است. او البته تنها نبود که شمارِ شهدای راهِ آزادی و آزادگی از چند ده انسان گذشته است. ستاد مهدی کروبی شهادتِ اسفبارِ این دخترِ میهن و باقی معترضین صلحطلب را به تمامی هموطنان تسلیت می گوید. به امیدِ آن روز که ستمپیشگان در بارگاهِ عدلِ و پیشگاهِ وجدان ملت به سزای عملِ خویش برسند و طنینِ ندای آزادی در سرتاسرِ ایران بپیچد.
در اینجا قسمتهایی از یادداشتهای وبلاگهایی را که به این فاجعه انسانی پرداخته اند می آوریم.
آمدم که بگویم زنده ام ولی خواهرم کشته شد... آمدم بگویم که خواهرم در دستان پدر مرد.... آمدم بگویم که خواهرم آرزوهایی بزرگ داشت...آمدم بگویم که خواهرم که کشته شد سرش به تنش می ارزید... که مثل من دوست داشت روزی موهایش را به دست باد بسپارد ..... که مثل من "فروغ" میخواند و دلش میخواست آزاد زندگی کند و برابر .... و دلش میخواست سرش را بالا بگیرد و بگوید:" ایرانیم".... و دلش میخواست روزی عاشق مردی شود که موهای آشفته دارد ...و دلش میخواست دختری داشته باشد که گیسوانش را ببافد و برایش در گهواره لالایی بخواند....
خواهرم مرد از بس که جان ندارد.... خواهرم مرد از بس که ظلم پایانی ندارد.... خواهرم مرد از بس که زندگی را دوست داشت.... و خواهرم مرد از بس که مردم را عاشقانه دوست داشت.
خواهرم عزیزم کاش وقت رفتن چشمانت را میبستی...آخر آخرین نگاهت جانم را میسوزاند.... خواهرکم بخواب.آخرین خوابت شیرین...
تو را به جان عزیزت اینطور نگاهم نکن . نگاهت آتشم میزند . نفسم را میگیری ، خفه میشوم . نگاهم نکن . نگاهت تمام زندگی ام را به آتش میکشد عزیز .
یعنی چه ؟ خدایا یعنی چه ؟ خدایا کجایی پس ؟ چرا هر وقت نیازت داریم ناپدید میشوی؟ مگر نه اینکه میگفتی رحمان و رحیمم ، مگر نمی گفتی یار مظلومان ودشمن ستمگرانم ؟ چرا وقت نیاز نابینا میشوی ؟ 30 سال کافی نبود؟ کشتار دهه شصت کافی نبود ؟ کشتار جنگ هشت ساله کافی نبود؟ کشتار 18 تیر کافی نبود ؟ چشمت را باز کن ، اگر آزمایشی بود کردی ، اگر مصلحتی بود انجام دادی ، اگر دور اندیشی بود داشتی ، امروز میبینی به اسم تو کشتار میکنند ، نگذار باور کنم که نماز جمعه ریاکاران را بر آسفالت خونین خیابان ، بیشتر از نگاه مظلوم این دختر دوست داری . هر وقت نیازت داشتم نبودی . من بَد . این دختر معصوم هم من بودم که راضی شدی در آغوش پدرش جان بدهد ؟ پس اگر فردا وجودت را به ناسزا کشیدم گله نکن . ...
دختر به دوربین نگاه می کند. یاد معلم تاریخم می افتم که می گفت این نگاه شیریست که کمرش را شکسته اند. ولی در اون چشم معصومیت می بینم. یکی به دختر می گوید نترس. در این لحظه با وجود اینکه می بینم لینک بالاترین از مرگ می گوید برایم مضحک به نظر می رسد. نترس. اگر ترسی بود پس چرا سر بر بالشتکی از شن گذاشته ؟ پس چرا چکه های خون را می بینم. دوربین می چرخد. در درون می گویم که خدا کنه این لینک همینطوری داغ شده باشه. دخترک تلاشی نمیکنه. می دونی گلوله به قفسه سینه خورده. یکی بر سر خود می زنه. می بینم اشک وجودم را گرفته. یاد حرف خامنه ای افتادم که در مورد جانش حرف میزد.
دختر حرکتی ندارد. صدایی در پس زمینه فریاد میزنه دستتو اینجا فشار بده. فکر می کنم این صدا دوره. یاد زنجیر انسانی می افتم که با شوق از تجرش تا اقسریه بود. چه قدر اون خنده ها دوره. صورت دختر تغییری می کند. چرا به نظر من این دختر وطنمه؟ چرا احساس می کنم نمی خواد چیزی بگه فقط داره نگاه می کنه. لحظه بعد احساس می کنم وجودم آتش گرفت. چرا؟ قطرات خون را که می بینم تنم می لرزه. دستهایم می لرزه. یاد یک مشت احمقی می افتم که برای حرف خامنه ای گریه کردند. کسانی که با من و دختر چهار ردیف حفاظتی فاصله دارند. صفحه تار شده.
نمی دونم من گریه می کنم یا این فیلم تخیلیه/ نفسم بالا نمیاد. نمی خواهم نفس بکشم. برای چی قلب من باید بزنه ولی قلب اون نه؟ خواهرم می دونم برابری می خواستی. ولی مگر من مرد مرده بودم که تو خود را سپر گلوله کردی.؟؟ خواهر شهیدم عزت وطنم من وطن را در چشمان تو دیدم. شاید که مزدور بر روی نورت پارچه سیاهی کشید. ولی من دامانش را به آتش چشمت می سوزانم.
استقرار نیروهای امنیتی در مراکز پزشکی
ن مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران : یروهای امنیتی با حضور پررنگ خود در مراکز پزشکی مشکلات عدیده ای را برای بیماران و خانواده های پیگیر وضعیت عزیزان خود ایجاد نموده اند.بنا بر گزارشات دریافتی هر چند در طی روزهای اخیر نیروهای امنیتی در تلاش برای کمرنگ نشان دادن حضور خود در مراکز پزشکی حداقل در بهداری محلات و مراکز کوچک بوده اند.از روز گذشته و وقوع درگیریهای گسترده و خشونت آمیز که بنا به گفته رسانه های مستقل 19 تا 150 کشته در شهر تهران به جای گذارده است نیروهای امنیتی به صورت ثابت در مراکز پزشکی اعم از مراکز درمانی بزرگ تا درمانگاههای محلی کوچک و همچنین مراکز پزشکی قانونی، بهشت زهرا و اماکن مشابه حضور یافته اند.این نیروها بی توجه به وضعیت بیماران یا خانواده های پریشانی که به دنبال کسب اطلاع از سرنوشت عزیزان خود هستند نسبت به بازجویی از آنان اقدام نموده و در پاره ای موارد اقدام به بازداشت فرد بیمار یا عضوی از خانواده که به دنبال کسب اطلاع از سرنوشت عزیز خود هست نموده اند.به گفته منابع پزشکی این نیروها از پرسنل مراکز درمانی خواسته اند برای مصدومین و جان باختگان درگیریهای اخیر اقدام به تشکیل پرونده ننمایند. با امنیتی کردن مراکز درمانی بیم افزایش شمار جان باختگان درگیریهای خونین روز گذشته تهران میرود.
چه کسانی پس از اعلام نتایج انتخابات بازداشت شده اند؟
بی بی سی : ساعاتی پس از اعلام نتایج دهمین دوره انتخابات ر یاست جمهوری ایران، برخی از چهره های سیاسی و اجتماعی و همچنین روزنامه نگاران ایرانی که در شمار هواداران دو نامزد اصلاح طلب این انتخابات بودند، توسط نیروهای امنیتی در تهران و شهرهای مختلف ایران بازداشت شدند.
این بازداشت ها که از روز شنبه ۲۳ خرداد آغاز شده بر اساس گزارش های دریافتی از ایران همچنان ادامه دارد. برخی از گزارش ها از بازداشت های وسیع در شهرستان های ایران حکایت می کند که شماری کثیری از این افراد را دانشجویان معترض تشکیل می دهند. اخبار مربوط به بازداشت های پس از اعلام نتایج انتخابات ایران در صورت رخداد تایید شده تازه، روزآمد خواهد شد.
سعید حجاریانسعید حجاریان از اعضای دفتر مرکزی حزب جبهه مشارکت ایران اسلامی و از چهرههای جنبش دوم خرداد و معروف به نظریه پردازان جریان اصلاحات است. آقای حجاریان در سال ۱۳۷۸ در مقابل شورای شهر تهران مورد سوء قصد نافرجام قرار گرفت اما بر اثر این سو قصد، دچار اختلالات گفتاری و در حال حاضر بدون صندلی چرخدار قادر به حرکت نیست. آقای حجاریان از موسسان وزارت اطلاعات ایران است و مدتی هم در زمان ریاست جمهوری محمد خاتمی روزنامه "صبح امروز" را منتشر کرد که در اردیبهشت ۱۳۷۹ توقیف شد.
محمد عطریانفرمحمدعطریانفر از اعضای هیات موسس و شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران است. آقای عطریانفر در خلال سال های ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۲ در دوران وزارت کشوری عبدالله نوری مدیر کل سیاسی این وزارتخانه بود. او پیش از این نیز رئیس حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی بود. تا پیش از انتخاب محمود احمدی نژاد به عنوان شهردار تهران، آقای عطریانفر سردبیر روزنامه همشهری بود که متعلق به شهرداری تهران است.
محسن امین زادهمحسن امین زاده رئیس ستاد ائتلاف اصلاح طلبان حامی میرحسین در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بود. آقای امین زاده از دانشجویان حامی تسخیر سفارت آمریکا در تهران بود که بعدها از موسسان جبهه مشارکت ایران اسلامی شد. او به مدت هشت سال معاون وزیر خارجه ایران در زمان ریاست جمهوری محمد خاتمی بوده است.
مصطفی تاج زادهمصطفی تاج زاده عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت و از اعضای سازمان مجادهدین انقلاب اسلامی است. این دو تشکل سیاسی اصلاح طلب در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران از نامزدی میر حسین موسوی حمایت می کردند. آقای تاج زاده در دولت محمد خاتمی مدتی معاون وزارت کشور ایران بود.
عبدالله رمضان زادهعبدالله رمضان زاده، سخنگوی دولت محمد خاتمی پس از استعفای عطاالله مهاجرانی است. آقای رمضان زاده پیش از این رئیس اداره طرح و برنامه وزارت کشور، مدیر کل سیاسی وزارت کشور و استاندار کردستان بوده است. او اینک از اعضای شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران اسلامی است.
محمد علی ابطحیمحمد علی ابطحی روحانی اصلاح طلب و از چهرههای جنبش اصلاحات در ایران است. او در دولت محمد خاتمی مدتی رئیس دفتر رئیسجمهور بود و سپس به معاونت پارلمانی و حقوقی ریاست جمهوری ایران برگزیده شد. آقای ابطحی در این دوره از انتخابات پس از کناره گیری محمد خاتمی از نامزدی در انتخابت، از نامزدی مهدی کروبی دبیرکل حزب اعتماد ملی حمایت کرد.
بهزاد نبویبهزاد نبوی از اعضای سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران است. او در دولت اول میر حسین موسوی، وزیر مشاور در امور اجرایی بود. آقای نبوی در دوره ششم مجلس شورای اسلامی نماینده تهران شد و از نواب ریاست این مجلس بود و صلاحیت او برای نامزدی در دوره هفتم مجلس از سوی شورای نگهبان رد شد.
محسن میردامادیمحسن میردامادی دبیرکل جبهه مشارکت ایران اسلامی است. آقای میردامادی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام بود که در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ سفارت آمریکا در تهران را به اشغال درآوردند. آقای میردامادی در مجلس ششم نماینده و رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بود، اما صلاحیت او برای انتخابات مجلس هفتم مورد تأیید شورای نگهبان قرار نگرفت.
محسن صفایی فراهانیمحسن صفایی فراهانی رئیس سابق فدراسیون فوتبال و رئیس هیات اجرایی جبهه مشارکت ایران اسلامی است. در یکی از مناظره های تلویزیونی در جریان رقابت های دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، محمود احمدی نژاد اتهام هایی را متوجه آقای صفایی فراهانی کرده بود که به واکنش منفی و تصمیم به شکایت از سوی آقای فراهانی منجر شد.
هدایت الله آقاییهدایت الله آقایی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران است که در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از نامزدی میرحسین موسوی حمایت می کرد.
عیسی سحرخیزعیسی سحرخیز از چهره های فعال سیاسی و مطبوعاتی در ایران است که در دوره ریاست جمهوری محمد خاتمی مدتی مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.
داوود سلیمانیداوود سلیمانی از اعضای شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران اسلامی است. آقای سلیمانی از نمایندگان مجلس ششم بود که صلاحیت او برای شرکت در انتخابات مجلس هفتم مورد تایید شورای نگهبان قرار نگرفت.
علی تاجر نیاعـلـی تاجرنیا از مسئولین ستاد تهران میرحسین موسوی نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری است. آقای تاجرنیا از اعضای جبهه مشارکت ایران اسلامی و از نمایندگان اصلاح طلب مردم مشهد در مجلس ششم است.
جهانبخش خانجانیجهانبخش خانجانی سخنگوی وزارت کشور در دولت محمد خاتمی و عضو حزب کارگزاران سازندگی است. آقای خانجانی دراین دوره از انتخابات معاون تبلیغات و اطلاع رسانی ستاد استان تهران میر حسین موسوی بود.
محمد توسلیمحمد توسلی نخستین شهردار تهران بعد از انقلاب اسلامی است. او عضو شورای مرکزی و رئیس دفتر سیاسی نهضت آزادی ایران است. این نهضت آزادی از مهدی کروبی و میرحسین موسوی هر دو نامزد اصلاح طلب دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری حمایت می کرد.
احمد زید آبادیاحمد زیدآبادی روزنامه نگار و دبیرکل سازمان ادوار تحکیم است که در این دوره از انتخابات از نامزدی مهدی کروبی حمایت می کرد.
سعید لیلازسعید لیلاز از مدیران اقتصادی در دولت محمد خاتمی است. او از نامزدی میرحسین موسوی در انتخابات حمایت کرده است.
عبدالفتاح سلطانیعبدالفتاح سلطانی وکیل دادگستری،عضو کانون مدافعان حقوق بشر و عضو هیات مدیره کانون وگلای دادگستری است. او وکالت چندین پرونده که دارای جنبه حقوق بشری است را دارا است.
محمد قوچانیسردبیر روزنامه اعتماد ملی ارگان حزب اعتماد ملی است که در دبیر کل آن، مهدی کروبی نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران بود.
شهاب طباطباییشهاب طباطبایی، رئیس ستاد جوانان حامی میر حسین موسوی است.
بهمن احمدی اموییبهمن احمدی امویی روزنامه نگار و از نویسندگان اصلاح طلب است.
ژیلا بنی یعقوبژیلا بنی یعقوب روزنامه نگار و از نویسندگان اصلاح طلب و از فعالان حقوق زنان است.
کیوان صمیمیکیوان صمیمی مدیر مسئول ماهنامه نامه و از چهره های نزدیک به نیروهای ملی مذهبی است.
عبدالرضا تاجیکفعال سیاسی و روزنامه نگار و از چهره های نزدیک به نیروهای ملی مذهبی و نهضت آزادی ایران است.
مهسا امر آبادیمهسا امر آبادی خبرنگار روزنامه اعتماد ملی ارگان حزب اعتماد ملی به دبیرکلی مهدی کروبی است.
محمدرضا جلایی پورمحمد رضا جلایی پور مسئول و سخنگوی پویش حمایت از میر حسین موسوی و فرزند حمیدرضا جلایی پور مدیر مسئول روزنامه توقیف شده "جامعه" است.
سمیه توحید لوسمیه توحیدلو کارشناس ارشد جامعه شناسی و فعال سیاسی و نویسنده وبلاگ بر ساحل سلامت است. خانم توحید لو از وبلاگ نویسان حامی میرحسین موسوی است.
رجبعلی مزروعیرجبعلی مزروعی، روزنامه نگار و رئیس انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران است.
خامنه ای با اشتباه بزرگ خود
بسیج رد میدان هفت حوض با تفنگ به ملت حمله می کنند یک اتو بوس و چند موتو سیکلت در آتش سوخت.
هر چه زودتر خبر را پخش کنید. سفارت استرالیا زخمی ها را می پذیرد.
پسر آیت الله خزغلی بازداشت شد.
سر تیتر تمامی رسانه های دنیا... لوموند تیتر اولش را به آرمانخواهی شما مردم دلیر ایران اختصاص داد .
صدای آمریکا(روی نایلست) اعلام کرد: بیش از سه میلیون نفر در خیابانهای تهران در حال تظاهرات هستند.ساعت 22
صدای الله اکبر امشب بسیار بیشتر و کوبنده ترازشبهای قبل آغاز شده و مردم امشب در کنارالله اکبرشعار می دهند محمود جنایت می کند رهبرحمایت می کند.
خبر :ریزش نیرو در بین هواداران خامنه ای آغاز شده است, خامنه ای با اشتباه بزرگ خود بسیاری از طرفدارانش در سپاه بسیج ودولت از دست داد.
قانون بنفورد تقلب در انتخابات را ثابت میکند
جمعه, 29 خرداد 1388 ساعت 22:11 دویچه وله
یک دانشمند فیزیک نجومی فرانسوی در مصاحبهای با روزنامه "استاندارد" اتریش اعلام کرد که به کمک قانون "بنفورد" توانسته است کشف کند که در انتخابات ریاستجمهوری ایران تقلب شده است.
مصاحبه "بودوین اف. روکما" دانشمند فیزیک نجومی را، روزنامه استاندارد روز جمعه (۱۹ ژوئن، ۲۹ خرداد) منتشر کرد. این دانشمند اعلام کرد که آرای ریخته شده به ۳۶۶ حوزه انتخاباتی ایران را، که تعداد آنها بین ۱۰ هزار و ۱۰۰ هزار بوده، براساس قانون بنفورد تحلیل کرده است. وی گفت: «براساس قانون بنفورد، اگر آرای احمدینژاد درست باشد، باید ۳۰ درصد آرای تحلیلشده با عدد یک آغاز میشد، در حالی که بسیاری از آرای احمدینژاد با عدد ۲ شروع شده است». (کد احمدینژاد در انتخابات ۱ بود).
دانشمند فرانسوی بعد از سالها اقامت و کار در هند و استرالیا، اکنون در خدمت انستیتو کوپرنیکوس لهستان است. او در مصاحبه خود اعلام کرد، آنچه او را بیشتر به تقلبهای انتخاباتی مطمئن میکند، تحلیل شمار آرای مهدی کروبی در انتخابات سال ۲۰۰۵ ریاستجمهوری ایران است که نسبت به انتخابات امسال بسیار بالاتر بود. بر اساس آمار، این آراء اکثرا با عدد ۷ آغاز میشوند.
براساس قانون بنفورد، در فهرست اعدادی که در بسیاری از پدیدههای زندگی واقعی رخ میدهند، رقم اول عددها به طور خاص و یکنواختی توزیع میشوند. به موجب این قانون، تقریبا در یک سوم موارد عدد ۱ رقم نخست است، در حالی که عددهای بزرگتر با بسامد کمتری رخ میدهند و عدد ۹ کمتر از یک بار در هر بیست عدد ظاهر میشود.
این قانون به ظاهر عجیب، در بسیاری از دادهها برقرار است، مثلا در صورتحسابهای برق، شماره خیابانها، قیمت سهام، مقدار جمعیت، آمار مرگ و میر، طول رودخانهها، ثابتهای فیزیک و ریاضیات. قانون بنفورد به نام "فرانک بنفورد" نامگذاری شده است.
سنت کهن ایرانیان در ریاضیات
روزنامه استاندارد از بودوین روکما پرسیده است که چرا به این فکر افتاده که انتخابات ایران را بر اساس آمار بررسی کند؟ دانشمند فرانسوی پاسخ داده است: «تحلیل آمارهای رسمی کار من است. در ایران این بحث وجود دارد که آیا انتخابات عادلانه بوده یا نه. من این را مهم میدانم که ایرانیها از طریق کار من آماری داشته باشند که بتوانند به اتکای آن علمی فکر کنند. ایرانیان پیشینه کهنی در ریاضیات دارند و آفریننده واژه "آلگوریتم" خوارزمی است.
محاسبه به کمک اکسل
در پاسخ این پرسش که دسترسی به آمارها و تحلیل آن، چگونه ظرف یک هفته پس از انجام انتخابات امکانپذیر بوده است، دانشمند فرانسوی پاسخ داده است: «محاسبه برای من دشوار نبود. مسئله در اساس بیشتر به یک عملکرد پایهای برنامه اکسل مربوط میشود. اما روشن است که من وقت زیادی صرف اندیشیدن کردهام».
خبرنگار استاندارد سپس پرسیده است: «فیزیک نجومی چه رابطهای با انتخابات در ایران دارد؟».
روکما در پاسخ گفته است: «عنوان پژوهش من نشان میدهد که کار بر اساس قانون بنفورد پیش رفته است. فرانک بنفورد یک فیزیکدان نجومی بود. اساسا میتوان گفت که فیزیک نجومی میتواند به همه چیز علاقمند باشد. ما میتوانیم چیزی را تحلیل کنیم، پس این کار را میکنیم».
در پایان این مصاحبه، دانشمند فرانسوی گفته است: «ایرانیها اکنون میتوانند ارقامی را که من ارائه دادهام تفسیر کنند. امیدوارم که این کار را بکنند».
آقای موسوی شایستگی آنرا دارید؟؟؟
چهارشنبه, 27 خرداد 1388 ساعت 09:59 آرش صبحی
نمیدانم چه جوری باید گفت؟ نمیدونم از کجا، از کدام خیابان، از کدام خشونت وسرکوبگری مغول مانندواسکندرگونه بگویم وبنویسم؟ هموطنان، ایرانیان، مبارزین، مخالفین، بی خیالها، با خیالها، نان بنرخ روزبخورها، ای ایرانیانی که فقط برای زندگی کردن امروز وفارق از آینده فرزندانتان مشغول کار و رفع گرفتاریها و... سردرگریبانید!
ای ایرانیانی که از حجم ثروت دارید میترکید وبرای بیشتر داشتن و فربه ترشدن بهر ذلت وخفتی تن میدهید وبرای داشتن فلان ماشین، یا داشتن خانه ای درشمال شهر ومناطق رجال نشین سر دربرف فروبرده وچشمتان رابرهرجنایت ودزدی و پست فطرتی بسته اید،، یا اگرهم چشمانتان بازاست بخاطرثروت ومکنت دست دردست جانیان وزالوها مشغول مکیدن خون این ملت گرفتارهستید. بیدار وهوشیارباشید که درب همیشه براین پایه نخواهد چرخید. باور داشته باشید که هنرزمان تحول است وتحول. بپذیرید که پیشرفت وترقی درجامعه بشری قابلیت ایستائی وسکون ندارد، حتی اگرقدرتمندترین کشورها،، یا با هیبت ترین رهبران جهان خواستارآن باشند. میخواهم بگویم که بالاخره بعد ازتحمل و تحمیل سی سال بدبختی وسیه روزی، وفلاکت وتحقیر، وعقب ماندگی غیرقابل تصورکشوردرابعاد مختلف، وسه دهه چالش ودشمن تراشی فرضی با کشورهای مختلف جهان، چنین بنظرمیرسد که افق روشنی دارد بچشم میخورد. درفردای آنروزی که افق روشنش دارد سوسو میزند هیچ جائی برای عذرخواهی نخواهد بود.
بعضی فربه شدگان ثروت ومکنت با خودمی اندیشند که میتوانند تا آخرین لحظه از شرایط موجود سود ببرند، ویک دقیقه بعداز دقیقه نود وپیروزی ملت بر حاکمان خونریزواستبداد خشن آنها فرصت دارندکه تغییررنگ داده و بزعم خودشان همرنگ جماعت شده و در برجهای عاج وآپارتماهای هزار وچند متری و ویلاهای آنچنانی شان به زندگی خونبار و ننگین خودادامه دهند. نه چنین نیست ونخواهد بود. نه اینکه شما بخواهید یا نخواهید! جبرتاریخ چنین قضاوتی دارد که چنان نخواهد بود که فربه شدگان وغارتگران وآدمخواران بدان فکر میکنند. بپردازم به اصل مسئله.
درتهران یک حکومت نظامی رسما"اعلام نشده برقراراست. درهرمیدان یک لشکرازنیروهای ضدشورش و ضد مردمی با انواع واقسام وسائل و تجهیزات مستقر شده اند تا مبادا جنبنده ای بگوید مرگ براستبداد. حالا دیگرکاراز نیروهای ضدشورش یونیفورم فرم پوش گذشته ولباس شخصی ها را با انواع واقسام تجهیزات وارد معرکه نموده اند تا شاید بتوانند بربحران وعصیان مردمی که گریبان رژیم شان را گرفته با توسل به این نیروها که مزدورانی بیش نیستند، وتعریف دیگری نیز برآنها متصورنیست جلوگیری نمایند. در خیابان فاطمی حدفاصل هتل اینتر کنتینانتال سابق، سازمان آب بسمت ساختماتن وزارت کشور هرگونه تردد ممنوع است و حالت جنگ وگریز دراین خیابان بوضوح ملموس و مشهود است. درخیابان انقلاب یا همان 24اسفند سابق همه چیز حکایت ازآن مینماید که شرایط در این خیابان اصلا"معمولی نیست وکاسب کاران مجبورند که حداکثر راس ساعت 8 غروب که هنوزهوا روشن است ونیروها قدرت مانور دارند، نان دانی هارا ببندند وبروند. از ساعت 30/9 به بعد یک حکومت نظامی فشرده با نیروهای پنهان وعیان برقرار است بنحویکه که هر تنابنده ای ولو اینکه از اهالی دورافتاده ترین روستاها باشد میتواند چنین شرایطی را با گوشت وپست واستخوان لمس نماید. درمیدان هفت حوض که همواره یک نقطه استراتژیک محسوب میشود ومسجد مستقر دراین منطقه که از مراکز فرماندهی حساس بسیج وسپاه درشرق تهران بحساب میاید، با انبوهی از ماموران تحت مراقبت قراردارد تا جائیکه اگرماموران به کسی مشکوک شوند اورامورد بازخواست قراردهند. درمیدان هفت حوض رفت وآمد عملا"از ساعت گفته شده با یک نوع خوف وهراس همراه است وشرایطی جنگی را که دشمن درآن مستقراست به هرانسانی القا میکند.
در میدان هفت تیر یا همان میدان 25 شهریورسابق هم وضعیت جندان تفاوتی با میدان هفت حوض وغیرو ندارد، با این تفاوت که در آنجا یک قبضه تیربار هم بچشم میخورد که روزها بمسجد برده میشود وشب در بیرون از مسجد بصورت استتاری مستقراست. شاهدان ساکن درآن منطقه میگویند از روزیکه شمارش آراء ریاست جمهوری اعلام شد واین چالش ملی به بهانه تقلب در شمارش آراء بوجود آمد، با توجه بمجاری های متعدد ورودی و خروجی که دراین منطقه وجود دارد، میدان هفت تیر بیک منطقه چالش خیز درآمده وبخش زیادی از نیروها را این میدان درخود جای داده، ولی با اینهمه با توجه به امتیازی که این میدان از آن برخودار است، با استقرار اینهمه نیروعملا" کاربیهوده ای بوده ومردم با انواع حرکات ایذائی موجبات نوعی درگیری فرسایشی را به نیروهای انتظامی و امنیتی تحمیل کرده که در نهایت نیروهای مردمی مخالف در بخشهای بزرگ حرکات خودرا به خیابان کریمخان میکشانند که این امر درعمل تحرکات نیروی انتظامی وامنیتی را به بیهودگی سوق میدهد. جالب اینجاست که با استقرار اینهمه نیرو درجای جای میدان زباله های موجود درظرفهای پلاستیکی توامان در حال سوختن هستند که این امرموجبات شکل گیری ترافیک سنگینی را در این میدان بوجود میاورد که درنوع خود یک بخش مهم از مبارزات مردم را شکل میدهد.
شب گذشته بهمراه دونفرازدوستان رفتیم تا شرایط شهررا درپاسی از شب مورد بررسی قراربدهیم. از منطقه شمال شهر واز خیابان دولت آغاز کردیم. درچهارراه اختیاریه ماموران نیروی انتظامی باانواع تجهیزات وباطومهای برقی بدست به تجمعات هجوم می بردند وبدون هیچ دلیلی وصرفا" بدلیل اینکه مردم بصورت گروهی برسراین چهارراه گردآمده بودند، حمله میکردند وبا بیرحمانه ترین شکل ممکن مردم را ضرب وشتم میکردند. ازدهام اتومبیل سخت متراکم بود واتومبیلها برای اظهار اعتراضات خود با زدن بوقهای ممتد نوعی مبارزه ایذائی را بر مامورین تحمیل میکردند که از دست ماموران هم کاری ساخته نبود. ازآنجا بمیدان ونک رفتیم و شرایط دراین میدان بیشتربمیدان جنگ شباهت داشت تا یک شهر آرام که احمدی نژاد درپاسخ کریستین امان پورابراز نمود.
با مشکلات زیاد وماندن دوساعته پشت ترافیک بالاخره راهی خیابان فاطمی شدیم چون همه میدانند که این روزها این خیابان به مرکزثقل مبارزات مردم بدل شده واین خیابان را میتوان به خط مقدم جبه تعبیر نمود. باید گفته شود که خیابان فاطمی عملا" بیک خیابان بن بست بدل گردیده وشبها این خیابان به روی اتومبیلها بصورتی که درشکل ترافیک نشان داده میشود، مسدود میگردد وتردد درآن غیرممکن وصدها تن نیروهای یونیفورم پوش و لباس شخصی دراین خیابان جولان میدهند. وضعیت درخیابانهای دیگر چون امیرآباد و جلال ال احمد وآزادی و سی متری و پارک لاله دقیقآ" مشابه همان است که درمکانهای دیگرمیباشد. روزگذشته در خیابان مطهری یک دستگاه اتوبوس شرکت واحد درآتش سوخته وبه آهن پاره بدل گردیده بود. مضاف اینکه یک باب کیوسک پلیس درابتدای ال احمد توسط مردمی که بنظرمیرسد باید ازعناصرمخرب رژیم باشد به آتش کشیده شد که آن نیز خاموش ودر فاصله کمی با تلاش ماموران شهرداری اسکلت سوخته جمع آوری و چنان شستشو گردید که بنا به اظهار مبارزین ساکن درآن منطقه امروز صبح هیچ اثری ازاین مکان سوخته باقی نماتده بود. وضعیت در خیابان پهلوی حدفاصل چهارراه پارک وی تا میدان ونک با فواصل گوناگون چنان درهم وکثیف ومملو از زباله های سوخته بود که چندان بی شباهت به شهری سوخته که ماموران اسکندر آنرا آتش زده باشند نداشت.
اکثریت قریب به اتفاق مردم وفعالین در حرکتهای اعتراضی براین اعتقادند که اینگونه اقدامات تخریبی هیچ ارتباطی به مردم معترض ندارد وهیچ شائبه ای وجود ندارد که مجموعه اقدامات تخریبی یا حداقل بخش اعظم آنرا میتوان بعوامل سرکوبگر و نفوذی جناح اقتدارگرا که حالا دارند سنگ احمدی نژاد را بسینه میزنند دانست که بسیار حساب شده وبا برنامه صورت میپذیرد تا از این طریق زمینه سازی لازم برای سرکوب مردم معترض را برای ماموران سرکوبگر رژیم فراهم بیاورند.درحقیقت مسئولین اطاق فکرجناح حاکم واطاقهای دیگری که میتوان حدس زد درکجاقراردارند، عزمشان را جزم نموده تا بهرطریق ممکن وبا توسل بهر طرفند و راه و روشی که درگذشته نیز بکرات دیده وتجربه شده مسیر مبارزات مسالمت جویانه معترضین را بسمت وسوئی سوق دهند که اگرفرصتی حاصل شود، این بارنیز حرکت اعتراضی مردم را آنگونه که درجریان 18 تیر78 بصحنه آوردند، این بار نیز با شدت تمام درهم بکوبند.
آنچه بعنوان نتیجه گیری میتواند مطرح شود، اینست که یک جدال مدنی ومسالمت جویانه وبدورازهرگونه خشونت بین مردم ازیکسو، ومقابله برنامه ریزی شده بیرحمانه وسرشار از خشونت ازسوی رژیم وعناصرخودفروخته وجیره خوارش ازسوی دیگردرجریان است که بسیاری از مرفه هان وفربه شدگان چندان قرابتی با آن ندارند. آنچه که هم اکنون وبعداز خیمه شب بازی انتخابات قلابی رژیم ازطرف مردم بیان میشود ودرشعارهاشان متجلی است،، همانهائیست که درطی سه دهه گذشته خاصه دهه سوم، درمناسبتها وحرکتهای اعتراضی همواره بیان گردیده،، اما درشرایط کنونی این مطالبات با ظرفیت وانباشت بیشتری مطرح است. مردم معترض که اینروزها درخیابانها با حضوری گسترده و چشمگیرموجبات هراس و وحشت رژیم را فراهم آورده اند، بخوبی به این مهم رسیده اند که اگراین جدال نابرابر و حق طلبانه تا دیروز باانگیزه های صنفی واجتماعی وفرهنگی و اقتصاد رخ مینمود، امروزدرقالب یک حرکت صددرصد سیاسی قد برافراشته که سرکوب آن به آسانی میسر نمینماید.
اینبارخیزش وعصیان مردم ایران خیزشی کاملا"سیاسی بوده که سایرمطالبات نیز بطورطبیعی واجتناب ناپذیر تحت الشعاع آن قرارگرفته است. ازهمین روست که مشاهده میشود موضوع مطالبات بلعیده شده وبتاراج رفته مردم ایران خاصه جوانان بی آتیه درراس مطالبات قرار دارد وعبورازآن تا حصول نتیجه مطلوب بعید بنظرمیرسد. خواستهای مطرح درحرکتهای اعتراضی که فعلا" دریک قالب کلی بیان گردیده دقیقا"ناظر بریک مجموعه بزرگ ودامنه دار است که شاید هنوزشرایط طرح آنها فرانرسیده ، اما طی برآوردی که در اجتماعات بعمل آمده ،، تردیدی نیست که اکثریت بزرگ معترضین وشرکت کنندگان درحرکتها برای بمیان آوردن یک مجموعه از مطالبات زمینه های زیادی قائل بوده ومنتظرند تا درفرصت مناسب پنجره آنها را نیز بگشایند. بسیار دیده وشنیده میشود که حتی اگر خدائی ناخواسته موسوی بهردلیلی ازمیدان خارج شود، چه تن به سازشی سیاسی بدهد(( یعنی همان راهی را که خاتمی درپیش گرفت)) وموجبات 12 سال سرگردانی وفلاکت بیشتر مردم را رقم زد، و درعین حال جنبه پشت کردن بمردم را نیز بهمراه داشت که نتیجه آن همانا احمدی نژاد وبحران امروزیست.
اما اینبار برخلاف دوران خاتمی حرکتی که امروز شکل گرقته وهرروز دامنه وسیع تری میابد، کماکان باید در همین ابعاد گسترده ودامنه دارادامه یابد تا نتیجه نهائی حاصل گردد. فی الواقع مفهوم آنچه که اینروزها از زبان مردم عصیان زده گفته وشنیده میشود، اینست که مردم ایران ازیکسو وکسانی که درشرایط کنونی بعنوان لیدرهای این حرکت مطرح هستند باید به این حقیقت کتمان ناپذیر رسیده وعمق آنرا ادراک نموده باشند، آنچه که امروز جریان دارد بمثابه قطاریست که براه افتاده ومسافرانش باید کسانی باشند که این حرکت را حرکتی ملی و سراسری تلقی نمایند که درچنین برهه حساسی قرعه آن بنام فردی بنام میرحسین موسوی خورده است. اینکه او شایستگی آنرا داشته باشد، یا داراست که بتواند نام خودرا برای همیشه درتاریخ ایران یا بگفته خودش سرزمین پارسیان ثبت وجاودانه نماید، واین بخت بزرگ وتاریخی رافدای سازشهای بیهوده با حاکمان دروغین اسلامی ننماید، امریست که هنوز قضاوت درمورد آن زود مینماید. اما مردم نیزباید به این نکته مهم واساسی پی برده باشند که این حرکت نه زائیده تفکر وخواست موسوی یا خاتمی و یا اصلاح طلبان، که زائیده شکیبائی وتحمل ودرعین حال عصیان ملتی است که طی سی سال گذشته همه چیز خودرا از دست داده و دراثر بی لیاقتی و بی کفایتی حاکمان اسلامی طی سه دهه گذشته از جایگاه رفیع وبلند آوازه تاریخی خود به گودال عمیق تحجر وچرخشی خلاف حرکت تاریخ پرتاب گردیده است،، ونتیجه آن همانست که یک ملت،، با فرهنگی به درازای تاریخ تمدن بشری، در دنیای قرن بیست ویکم به ملتی تروریست پرور ومخل آرامش وصلح جهانی بدل گردد وچنین وضعیتی از منظر ملت ایران تحت هیچ شرایطی قایل پذیرش نبوده، نیست ونخواهد بود.
بهمین دلیل است که بسیاری قائل برآنند که مردم باید دریابند درحرکت وموج عظیمی که هم اکنون درایران براه افتاده ودنیا را بحیرت واداشته، ومیتواند هرسد ومانعی را بسادگی از سر راه خود بردارد به هیچ روی وابستگی صرف به بودن یا نبودن موسوی ندارد، وانگیزه اصلی این حرکت طوفنده همانا ایجاد وظهوریک دگرگونی بنیادی است که مطمعئا"خود آقای میر حسین موسوی بیش از هرکسی بدان وقوف کامل دارد. درچنین وضعیتی است که باید پرسید: آقای میرحسین موسوی ازآن شایستگی وذکاوت ووطن دوستی برخوداراست که نام خودرا دراوراق تاریح این مملکت برجسته وزرین نماید، یا اینکه احتمال بریدن وسازشکاری او میتواند چنین امتیاز بزرگ وجاودانه ای را ازاو بگیرد، همانگونه که از سلف او محمد خاتمی سلب نمود؟؟؟ تجربیات تاریخی نشان داده است که تاریخ قهرمانان بیاد ماندنی وجاودانه را میسازد، وهرکسی دارای چنین ظرفیت واقبال بلندی نمیتواند باشد. عاشقان زر و زور، وفربه شگان ثروت ومکنت هیچگاه نمیتوانند ازچنین بخت واقبال بلندی برخودارباشند، وهمین است که میبینیم درخیل جمعیتی که دراین روزها درخیابانها فریاد آزادی ورهائی از چنگال استبدادراسر میدهند، هیچ خبرواثری ازثروتمندان وفربه شدگان بچشم نمی آید. اگرهم موردی باشد، آنقدرمحدود ومعدود وکمرگند که بحساب نمی آیند.
آنچه که ظرف سه روزگذشته ودربحبوحه حرکتهای اعتراضی مردم با شدت و حدت درابعاد محدودمطرح بوده وهست، بحث آشوبها وتخریب و ویرانگری است که ازسوی نظام حاکم به یک مسئله چالش آفرین اجتماعی بدل گردیده، تهیه فیلم ازاین صحنه ها، و پخش آنهاازفرستنده های تلویزیونی رژیم است که با تمام توش وتوان تلاش میشود تا از اینطریق یک جنگ روانی ومهمترازآن یک جنگ فرسایشی وخسته کننده را برعلیه موسوی وطرفداران او یعنی مردم عاصی وبجان آمده براه بیندازد تا با فشارآوردن برموسوی شرایطی را فراهم آورندکه دولت وحاکمیت اسلامی تسلیم این اعتراضات نخواهد شد وشاید استدلال برآنست که با طولانی وفرسایشی شدن اعتراضات مردم وازآنسو با دستگیری مشاوران کروبی وموسوی که اینروزها درحال اجراست بتوانند باتسلط به اوضاع پیش آمده وکنترل اوضاع، درنهایت موسوی را وادارنمایند که دربا انتشار یک بیانیه یا حضوردریک برنامه تلویزیون خطاب بمردم معترض چنین عنوان نماید که آرام باشند واجازه ندهند که چنین اقداماتی تداوم یابد وامنیت کشورکه بنظرمردم میتواندهمان حفظ نظام تعبیر شود درمخاطره جدی قراربگیرد.
اگرچنین شود ازهم اکنون میتوان پیش بینی نمود که اطاقهای فکر مستقر در مکانهای مخصوص با شدت هرچه تمامتر در صددند که با تمسک به تخریبهای اخیر که بطورقطع توسط عوامل رژیم صورت گرفته ومیگیرد وضعیت را بسمت وسوئی هدایت کنند که مردم را تهدید ودرنتیجه از ادامه حرکتهای اعتراضی جلوگیری نمایند، ولی هم ایرانیان وجهانیان باید بدانند که هیچ کدام ازاین اقدامات تخریبی کار مردم واعتراضیون نبوده وهرآنچه دراین زمینه ها مشاهده میشود مسئولیتش مستقیما" متوجه دولت ودرنهایت خود حاکمیت خواهد بود. درچنین وضعیتی که اعتراضات مردمی باشدت تمام ستونهای رژیم را به لرزه انداخته وحاکمان فروریزی دیوارهای عمارت استبدادشان را درحال فروریزی می بینند، طبیعیست که تئوریسینها ونظریه پردازان حکومت با همکاری همدستان خارجی خود برای اینکه موتور این جنبش را ازکار بیندازند ازهیچ اقدامی فروگذلر نخواهند نمود.
بدیهست که جنگ موجود جنگی است بیرحمانه بین دوجناح حاکم که نهایتا"هیچ ارتباطی به مطالبات مردم ندارد، اما تقلب درانتخابات واختلافات موجود بین دو باند هاشمی رفسنجانی وخامنه ای موجب گردید تا بهانه ای شود دردست مردم که بتوانند دریک حرکت اعتراضی گسترده وفراگیربخیابانها بیایند وبا بهانه قراردادن موضوع تقلب درانتخابات خواستهای دزدیده شده وبه یغما رفته خودرا طلب نمایند. با توضیح این مسئله وآنچه که بدان اشارت رفت، ضرورت دارد تا میرحسین موسوی و دیگر نیروهای مخالف ضمن مخالفت واعتراض به عملکردهای سرکوبگرانه رژیم بهرطریق ممکن به شرح اتفاقات و واقعیت ها بپردازند، وبصورتی شفاف بمردم وجهانیان توضیح دهند که اینگونه اقدامات ازسوی چه عناصری شکل میگیرد وبه مرحله اجراگذاشته میشود؟ میرحسین موسوی وکروبی ودیگران که ازمردم خواسته اند تا درصحنه باشند، باید پرده از روی تمامی نقشه های رژیم که درجهت خاموش کردن شعله خشم مردم دارد به صحنه میاید را بدون پرده پوشی باطلاع مردم برسانند، واز دنبال کردن سیاست فشار ازپائین وچانه زنی دربالابپرهیزند، چرا که چنین سایست واینگونه چانه زنی ها مطلوب خواسنهای مردم نبوده ونیست ونخواهد بود.
موسوی باید بهترازهرکسی بداندکه هدف جناح مقابل از انجام اینگونه مانورها چیست وچه دستهائی در کاراست که میخواهند حرکتهای اعتراضی ومسالمت جویانه مردم را باجلوه دادن آشوب وتخریب درهم بیامیزند وآن کنند که در طی سی سال گذشته بکرات به صحنه آورده، وموجبات سرخوردگی وفلاکت بیشترمردم رافراهم آورده اند. موسوی باید این حقیقت عریان واین واقعیت بی چون وچرا رادرک نماید که مردم بستوه آمده ایران مرعوب این بازیها نخواهد شد، واگرهم ایشان براثرفشارهای وارده یا هرگونه سازشی دست ازاین جدال بکشد وازمردم بخواهد که کوتاه بیایند، قطعا"این اقدام وی ازنظرمردم امری مذموم و غیرقابل بخشش ازسوی مردم خواهد بود ومسئولیت خونهائی که درطی همین چندروز گذشته بزمین ریخته شد نه تنها متوجه سران رژیم که متوجه اونیز خواهد بود.
درنهایت این موضوع مهم باید بطورجدی مد نظرمردم وسیاسیون غیروابسته به دوجناح درگیرقرارداشته باش با حضورجدی ومستمر مدیریت حرکتها واجتماعات اعتراضی را بعهده بگیرند واین امکان را ازرژیم سلب نمایند که با کناررفتن یا بازداشت موسوی موج عظیم اعتراضی مردم نیز بار دیگربازنده بازیهای درون حاکمیتی باشد.
ایران 25 خرداد88 .
آقای موسوی شایستگی آنرا دارید؟؟؟
رعفت اسلامی
اسرائیلی ها دشمن را می زند و می کشند و این مدعیان اسلام با هموطن و مسلمان این گونه برخورد می کنند.
اگر هموطن و مسلمان نبودیم چه می کردند با ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با توجه به وجود دیدگاههای سنتی در ایران
در حال حاضر با توجه به وجود دیدگاههای سنتی در ایران فقط حمایت از اصلاح طلبان خواستار تغییر یعنی موسوی که کروبی هم حامی سرسخت اوست راه نجات است دموکراسی ایده آل آگاهی کامل مردم را میطلبد که ما با این بمباران تبلیغات دینی ازآن فاصله داریم
اجماع فقط از این راه امکان دارد وگرنه تفرقه ایجاد میشود وجنبش ضعیف و پراکنده میشود
در قدمهای بعدی خیلی کارها میشود کرد که به دموکراسی رسید
این قدم اول است که با قدرت برداشته شد نباید این فرصت را ازدست داد کار جوانان ما بی نظیربود
پیروزی اول رابدست آوردند پیروزی های بعدی هم درراه است
شادباشید
hamid jallayerian
به دوطریق میتوانید از یاهو مسنجر استفاده کنید
چون یاهو مسنجر که وسیلۀ ارتباطی خیلی از عزیزان من است از کار افتاده به دوطریق میتوانید از یاهو مسنجر استفاده کنید
یک: عزیزانی که از یاهو میل جدید استفاده میکنند از خود صفحۀ ایمیل در بخش فوقانی میتوانند چت را انتخاب کرده و بادوستانشان امکان چت یاهورا داشته باشند
دو: عزیزانی که از یاهو کلاسیک استفاده میکنند میتوانند به سایت http://www.meebo. com/ بروند و از آنجا از تمام مسنجرهای موجود مثل گوگل تاک هم میتوانند استفاده کنند
شادباشید
مسول شبكه ارتباطي انتخابات دهم ترورشد
26 خرداد 1388
خبرنگار در ایران: محمد عسگری ،مسول شبكه ارتباطي انتخابات دهم ،وكارمند وزارت كشور درپي افشاي آمارها واقعي انتخابات براي نامزدها ومردم صبح امروز ترورشد.
وزارت بهداشت بخشنامه کرده که همهٔ امبولانسها باید مجروح ها رو ببرند بیمارستان سپاه، مجروح ها رو سوار امبولانسها نکنید ، با ماشینهای شخصی برسانید این خبر قطعیه
http://cyrusnews.com/news/fa/?mi=9&ni=2356
۳۰.۳.۸۸
خامنه اي آب پاکي را روي دست همگان ريخت
رضا اکرمي
علي خامنه اي در نماز جمعه امروز پس ازبرخي کلي گوئي هاي هميشگي همانطور که انتظار مي رفت يک راست سراغ« انتخابات» آمد با دسته بندي مراحل مختلف اين کار زار، تکليف همگان را روشن کرد که شامل مردم ،کانديداها ،احزاب و گروه هاي شرکت کننده و همچنين رسانه ها و دول خارجي مي شد و آنگاه به روال هر روضه خوان ديگري گريزي هم به صحراي کربلا زد و اينکه به مولاي متقيان مي گويم که جانم ،جسم نه چندان سالمي که دارم و اندک آبروئي را هم که برايم مانده است در راه تو مي گذارم .خامنه اي در اين گفتار طولاني و اتمام حجت گونه، قبل از هر چيز لازم ديد از دوستان ديرينه اش ناطق نوري و رفسنجاني دلجوئي نمايد. کانديداهاي به زعم او شکست خورده در انتخابات را اگر توانست ساکت نمايد و اگر موفق نشد به آينده سختي که در پيش خواهند داشت تهديد نمايد .
خامنه اي در اين نطق نه تنها کمترين روزنه اي براي زير سئوال بردن نتيجه اين انتخابات باز نگذاشت و با نشان دادن دم خروس معلوم کرد که چرا 11 ميليون اختلاف را رقم زده اند آنجاکه مي گويد اگر صحبت از اشتباه در آراء در ميان باشد مي توان روي چند هزار و صد هزار شبه ايجاد کرد نه روي 11 ميليون ،مشخص کرد که وعده بازشماري قبلا داده شده نيز تقريبا تکليفش از هم اکنون روشن است و نبايد از آن انتظار معجزه داشت.خامنه اي تظاهرات خياباني را غير قانوني و بر پا کننده گان آنرا از انجام آن بر حضر داشت .خامنه اي حتي تا آنجا پيش رفت که اعلام کرد کساني هم که تا کنون کشته يا زخمي شده اند از افراد بسيج بوده اند .در خوابگاه دانشگاه آنها بود ه اند که مورد حمله قرار گرفته اند و گويا قرار است تروريستهائي باز هم آنها را در گردهم آئيها مورد حمله قرار دهند.خامنه اي در باره نقش قدرتهاي خارجي هم مثل هميشه سخن سرائي کرد و با متمرکز شدن برروي آمريکا و انگليس که هردو والبته بقيه هم تحت نفوذ «صهيونيستهاي منحوس» هستند ،خواست آگاهانه از کنار آخرين موضعگيري اوباما بگذرد و همچنان دشمني آنها با «نظام»را در کانون «اغتشاشات » کنوني معرفي نمايد تا به خيال خود به کساني که در داخل با آنها همسوئي پيشه مي کنند را به عقوبت نتايج کارشان واقف سازد.
با نگاهي به اين موضعگيري که من بخش کو تاهي ازآنرا ذکر کردم ،اين مسئله کاملا روشن است که در اين لحظه و با اين ابعاد و شکل مخالفت تصميم اين بخش حکومت کاملا روشن است .از نظر آنها انتخابات قانونيست.رئيس جمهوري قانونيش حي و حاضر در پاي منبرش نشسته است و بار ديگر حتي سياستهايش مورد تأئيد واقع مي شود.اعتراض« حق قانوني است» اما از شمارش چند صندوق فراتر نخواهد رفت که البته هدف پشت آن هيچ چيزي جز وقت کشي نيست.تظاهرات و کلا به خيابان آمدن ممنوع خواهد شد.
دستگيري فعالين سياسي در داخل گسترده تر خواهد شد .برخي از کسانيکه آماده بيعت مجدد هستند را به صف خود فرا مي خواند .چنا نکه محسن رضائي درهمين نماز شرکت کرده بود و احيانا در صفوف اصلاح طلبان هم کم نباشند که از فردا سر و کله اشان پيدا شود.از امشب نقش عوامل سرکوب در سطح شهر گسترده تر خواهد شد.
در چنين شرايطي نقش حفظ وحدت ،يک پارچگي و هماهنگي اين جنبش عظيمي که براه افتاده است بسيار تعين کننده خواهد شد.بدون رهبري ، اين جنبش که هنوز مسالمت جويانه ،اصلاحي و متمرکز بر سرنوشت انتخاباتي است که در 22 خرداد انجام شده است و نتيجه آن در ابعاد غير قابل تصوري مخدوش گرديده ، نمي تواند اين مرحله دشوار را پشت سر بگذارد .
هر گونه سوار کردن باري بر دوش جنبش اين روزها. تأکيد مي کنم اين روزها چون هر روزش صد ها روز است و فردايش متفاوت و احيانا مواجه با راه حلي متفاوت .کاريست خطا ،چنا نکه پشت کردن به هدف مرکزيش که همانا ابطال همين انتخابات است تحت هر عنواني از طرف کانديداهاي اصلاح طلب خيانت خواهد بود به ميليونها رأي دهنده آنها.شعار ابطال انتخابات با توجه به نطق امروز خامنه اي حتما بايد نقد وي و نا فرماني از خطوطي را که پيش کشيد در خود داشته باشد . نمي توان مردم را عليه ديکتاتور بسيج کرد بدون اينکه کانون ديکتاتوري را نشانه گرفت .
29 خرداد 1388
Akrami
سخنان آيتالله خامنهاي در خطبههاي نماز جمعه تهران
29 خرداد 1388
راديو آلمان
سخنان آيتالله خامنهاي در خطبههاي نماز جمعه تهران را بسياري از ناظران، دفاع قاطع وي از دولت احمدينژاد دانستند. به نظر عيسي سحرخيز، روزنامهنگار، اين سخن نشان ميدهد که هدايتگر اصلي کودتاي نرم شخص خامنهاي بوده است. دويچه وله: آقاي سحرخيز، صحبتهاي آيتالله خامنهاي را در خطبههاي نماز جمعه در مورد انتخابات و امکان تقلب در آن شنيديد. ارزيابي شما از اين سخنان چيست؟ عيسي سحرخيز: آقاي خامنهاي با اين سخنراني و حمايتي که به صورت قاطع و صددرصد از آقاي احمدينژاد و برگزارکنندگان انتخابات داشت، نشان داد که در واقع اين کودتاي نرم با هدايت و برنامهريزي ايشان انجام شده است و ديگران چيزي غير از مهرهي اجرايي نبودهاند و ايشان دنبال اين بوده که رئيس جمهور مورد علاقهي خودش را به مردم تحميل بکند و از آنسو آن رايهايي را که مردم الان شعار ميدهند که به ما پس بدهيد، به حساب نظام بگذارد و بگويد که مردم آمدهاند و نظام را تاييد کردهاند. از آنسو هم دنبال اين بود که با تهديد و با زبان سخت با رقباي آقاي احمدينژاد که الان حس ميکند رقباي خود او هستند، برخورد بکند و آنها را تهديد بکند که اگر اين تظاهرات خياباني ادامه داشته باشد، اگر اعتراضات شما به نتايج انتخابات ادامه داشته باشد، شما با نيروهاي نظامي مواجه خواهيد بود و يک کودتاي تند و سخت را هم دور از نظر نگيريد. او سعي ميکرد در اين صحبتها به گونهاي هم بيان بکند که پيامد اين ماجرا و در واقع نتيجهي کار ايشان که خونريزي و کشتار مردم است را به حساب آقاي خاتمي، آقاي موسوي، آقاي کروبي و آقاي هاشمي رفسنجاني و تا حدودي آقاي ناطق نوري و ديگر فعالان سياسي و مراجع مذهبي کشور بگذارد.
دويچه وله: فکر ميکنيد الان عکسالعمل جناح مقابل بايد چه باشد؟
عيسي سحرخيز: تصور من اين است که جناح مقابل کوتاه نخواهد آمد، چون اين مسئله را پيشبيني ميکرد. همين که حضور امروز در نماز جمعه را که بنا بود انجام بشود، لغو کردند. هيچ کدام از اين افراد هم شرکت نکردند، به اين معناست که ديگر اميدي به آقاي خامنهاي ندارند. آن چيزي که الان در سطح جامعه مطرح است، اين است که عدالت رهبري زير سوال است، مديريت و مدبري آقاي خامنهاي زير سوال است، که با صحبتهاي ايشان اين مسئله تقويت شد و نميشود حکومت و کشور را در دست چنين فردي سپرد که براي حفظ خودش و قدرت خودش مردم را تهديد ميکند و اکثريت قاطبهي کساني که راي دادند و الان حس ميکنند رايشان را به گونهاي مصادره کردند را به کشتن و کشتار تهديد ميکند. اين فرد ديگر در جايگاه اصلي خودش قرار ندارد و الان ديگر انتخابات از متن به حاشيهي سياست ايران رفته و موضوع رهبري و ولايت فقيه و قدرت آقاي خامنهاي زير سوال است.
دويچه وله: اشاره کرديد که عدالت رهبري زير سوال رفته است.. آيا الان جاي اين هست که مجلس خبرگان به رياست آقاي هاشمي رفسنجاني در اين خصوص در چارچوب اختياراتي که قانون اساسي به آنها داده، تذکري به رهبري بدهد؟
عيسي سحرخيز: گمان من اين است که اين کارها مقدماتي لازم دارد، زمينههايي را ميخواهد و نوع برگزاري انتخابات خبرگان هم به گونهايست که بخشي از اعضاي خبرگان در واقع منتخب مردم نيستند، بلکه منتصبان آقاي خامنهاي هستند و به اين راحتي به اين سمت و سو نميروند. ولي حوادث يک هفتهي گذشته و همين طور سخنان آقاي خامنهاي و آن چيزي را که نشان داد در آينده ميخواهد انجام بدهد، طبيعتا بسياري از آنها را که نگاه مذهبي و نگاه آزاديخواهانه دارند، کساني که با رژيم شاه به دليل چنين رفتارهايي مبارزه کردند، به زندان رفتند و صدمه ديدند را به تفکر مياندازد که اين وضعيت با سي سال پيش که شاه حاکم بود چه تفاوتي دارد. ژنرالهايي شبيه ازهاري و اويسي و آن فرماندهان، با اين نظامياني که فردا قرار است رودرروي ملت قرار بگيرند و خون آنها را به کف خيابان بريزند و با آن دورهاي که حکومت نظامي در ايران شد چه تفاوتي دارد. طبيعتا آنها دير يا زود به آن نقطه خواهند رسيد که آقاي خامنهاي در اين جايگاه ديگر جاي بدي را غصب کرده است و منافع ملي و مصالح کشور با وجود ايشان قابل حفظ نيست.
دويچه وله: بسياري از ناظران، نطق امروز آقاي خامنهاي را تشبيه ميکنند به نطق ايشان در ده سال پيش بعد از وقايع هجده تير و کوي دانشگاه. آيا الان وقايع ايران قابل مقايسه با هجده تير هست و آيا ممکن است جنبش کنوني مردم ايران به سرنوشت هجده تير دچار بشود؟
عيسي سحرخيز: من فکر ميکنم ابعاد ماجرا بسيار وسيعتر و عمق اعتراضات بسيار شديدتر است. ولي ظاهرا آقاي خامنهاي و نزديکان ايشان تصورشان اين است که به همين راحتي ميتوان اين ماجرا را هم ختم به خير کرد و آن وضعيت را درست کرد. اتفاقا دقيقا هم از آن شيوهها و روشها دارند استفاده ميکنند تا رقباي خودشان را کنار بگذارند. ولي اگر در آن زمان بحث اصلاحطلبها بود و تا حدودي آقاي خاتمي، الان يک اکثريت قاطعي از جامعه در سطح رهبران مذهبي و سياسي، همان طور که خود ايشان هم مطرح کردند، پايشان در اين ماجرا درگير است و آقاي خامنهاي با يک اقليت محدود ميخواهد کودتاي نرم خودش را با کودتاي تند و خشن آينده تحميل بکند و براي اينکه کار خودش را پيش ببرد، بايد به نظر من خون زيادي را در اين کشور بريزد و جوانهاي بسياري را به کشتن بدهد. طبيعتا در جامعهاي که فرهنگ ��خون بر شمشير پيروز است را دنبال ميکند، مخصوصا در اين يک هفته هم نشان داده که سعي ميکند به روشهاي مسالمتآميز و صلحطلبانه و بدون خونريزي دنبال اهداف خودش باشد. در اين جامعه، من تصور نميکنم که اين گونه رفتار خشن جواب مثبتي بدهد، بلکه تاريخ نشان داده است که معمولا نتيجهي عکس هم در پي دارد.
مصاحبهگر: ميترا شجاعي
تحريريه: کيواندخت قهاري
تاکنون فقط سران 11کشوراز 181کشور به احمدينژاد تبريک گفتهاند
28 خرداد 1388 شهابنيوز: محمود احمدينژاد در تابستان سال گذشته تاکيد کرده بود که ,ايران يک قدرت جهاني است, و استدلال آورده بود که دولت نهم با ,200 کشور دنيا روابط خوب اقتصادي و سياسي دارد,. صرفنظر از اين که تعداد کشورهاي عضو سازمان ملل متحد 192 کشور است و خبرنگار شهابنيوز هنوز به نام و موقعيت جغرافيايي 8 کشور ديگر پي نبرده است؛ نگاهي اجمالي به وبسايت رسمي رياست جمهوري نشان ميدهد که طي 6 روز گذشته فقط 11 کشور دنيا به آقاي احمدينژاد تبريک گفتهاند و 180 کشور ديگر (ساير اعضاي سازمان ملل منهاي اسرائيل) از ارسال پيام تبريک خودداري کردهاند.
گفتني است طي روز هاي گذشته اکثريت مراجع عظام تقليد (به غير از آيتالله نوري همداني) نيز از ارسال پيام تبريک براي آقاي احمدينژاد خودداري کردهاند.
اسامي کشورهايي که طي 6 روز گذشته به آقاي احمدينژاد تبريک گفتهاند، بر اساس اطلاعات مندرج در سايت رسمي رياست جمهوري (www.president. ir) به شرح زير است:
تبريکهاي مکتوب
1ـ رييس جمهوري تاجيکستان
2ـ رييس جمهوري ارمنستان
3ـ پادشاه عمان
4ـ رييس جمهوري روسيه
5ـ رييس جمهوري خلق چين
تبريکهاي تلفني
6ـ رييسجمهوري آذربايجان
7 ـ امير قطر
8ـ رييس جمهوري افغانستان
9 ـ نخست وزير ترکيه
10ـ رييس جمهوري پاکستان
11ـ رئيس جمهوري ونزوئلا
علاوه بر کشورها و دولتهاي فوق؛ دبيرکل حزبالله لبنان و دبير کل سازمان کنفرانس اسلامي نيز به آقاي احمدينژاد تبريک گفتهاند.
http://www.etehadefedaian.org/?page=article&nid=3809